Rreth Nesh

乐动体育赛事英雄技术集团有限公司

乐动体育赛事英雄 - 纽约 - 弗朗特·德斯克

深圳英雄 - 技术乐动体育赛事制冷设备有限公司,NëvarësiTësiTëhero-të-Ther-të-thensinënënëshenzhen,Provincaguangdongnë2010。dhepjesënëfillimineHershëm;乐动体育赛事se ekipiynëështëiri,i pasionuar,krijues dhe proaktiv.hero-t乐动体育赛事ech mori rritjetëshpejtënënënëshkallëneKompanisëdeKompanisëdePop p pepoduktit。Përvoja 21 vjeçare në ftohje industriale e bëri 乐动体育赛事HERO-TECH statusin e parë në Kinë.Ne kemi ndërtuar rrjet shërbimi në Guangzhou, Shanghai, Pekin, Tianjin, Zhengzhou, Jinan, Qingdao dhe Suzhou në mënyrë që të ofrojmë shërbim më të shpejtë dhe të përshtatshëm。Ndërkohë, u ndërtua dhe u përmirësua rrjeti i shitjeve jashtë shtetit, duke mbuluar 52 vende dhe zona, si Lindja e Mesme, Azia Juglindore, Evropa Lindore, Amerika e Jugut dhe Australia.Ajo sjell rritje të shpejtë të vazhdueshme të volumit vjetor të eksporteve.

ÇfarëBëjmëne

乐动体育赛事Hero-Tech është i përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e industrisë së ftohjes industriale dhe kontrollit të temperaturës, gamën e produkteve duke përfshirë ftohësin rrotullues të ftohur me ajër dhe ujin, ftohësin e tipit me vidë, ftohësin glikol, ftohësin lazer, ftohësin e vajit,ftohësine ngrohjes dhe ftohjes,deverturënemykut控制器,冷却塔Etj。

Produktet 乐动体育赛事Hero-techJanëKrijuarpërtëndihmuarnëuljene ndikimit mjedisor meftohësTëstësTësTëstësSërdhshme,me potencial til til til til til til til til til til ngrohjes ngrohjes goble(gwp)

fokusi ebën英雄乐动体育赛事技术专业人士。gjithmonëFilozofisësësëaxhimit“ trajtonipunënnemekëmbënëtokë,trajtoninjerëzitme intemperitet”。Duke përmbushur çdo angazhim ndaj klientit, duke përsosur çdo detaj, 乐动体育赛事Hero-Tech i përgjigjet secilit për vëmendjen dhe shqetësimin e tyre.

近亲技术

Vlerat eshërbimit

[Misioni indërmarrjes]:inovacioni ivazhdueshëm,ebëjnëdinductinëmëmëmëmëefikasenëergji。

[shpirti indërmarrjes]:hapja e bazuarnësinqeritetin,cilësiap pe pe p pe lruga kryesore。

[parimi i funksionimit]BazuarNëIntegitet,CilësiaSëpari,Klienti I Pari。

ndjekekselencën,gratonëkryesë

Baidu
map