• Banner1.
  • Banner2.
  • 班纳3.
  • Banner4佩尼2019年

rreth nesh.

乐动体育赛事英雄科技集团有限公司U KrijuaNō1997,E Cila U Conteruala Me R&D,Prodimin,Marketingun DheShìrbiminTeknik.Shenzhen英雄科技制冷设备有限公司,NëvarësiTë英雄科技集团,U ThemeluaNì深圳,省广东省2010年。

乐动体育赛事Hero-Tech është i përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e industrisë së ftohjes industriale dhe kontrollit të temperaturës, gamën e produkteve duke përfshirë ftohësin me rrotullim të ftohur me ajër dhe me ujë, ftohësin e tipit me vidë, ftohësin glikol, ftohësin lazer, ftohësin evajit,ftohësinpërngrohje dhe ftohje,kulla e ftohjes,etj ...

  • 赫托特工业冷冻机
  • MMEXPORT1611035425990.
  • IMG_20210305_101313
  • 赫托特 - 冷却器
  • 应用
Baidu
map