• Banner1.
  • Banner2.
  • 班纳3.
  • Banner4佩尼2019年

з

乐动体育赛事Hero-Tech Group Company Limited е основана во 1997 година, која се интегрира со истражување и развој, производство, маркетинг и техничка услуга.Shenzhen Hero-Tech Refrigeration Equipment Co., Ltd, подредена на Hero-Tech Group, е основана во Шенжен,Провинцијатагуангдонгво2010Година。

乐动体育赛事Hero-Tech е посветена на истражување и развој на индустријата за индустриско ладење и контрола на температурата, палетата на производи, вклучувајќи и чилер со ладење со воздух и ладен со вода, Чилер со тип на завртки, гликол чилер, ласерски чилер, чилер за масло,чилерзагреешеиладеше,ТемпературанамувлаКонтролор,КулазаладешеИтн...

  • 赫托特工业冷冻机
  • MMEXPORT1611035425990.
  • IMG_20210305_101313
  • 赫托特 - 冷却器
  • 应用
Baidu
map