• Banner1.
  • Banner2.
  • 班纳3.
  • Banner4佩尼2019年

Panas Urang.Produk.

rangkaian produk英乐动体育赛事雄科技kalebet冷却器gulunger anu ditiiskeun ku Hawa Sareng Cai,冷却器螺丝,冷却器Glikol,Chillers Laser,Chillers Minyak,Chillers Panas Jeung Tiis,Controller Suhu Kapang,MUNARA冷却,JSB。
Tingali Deui.

Tentang Kami.

Pahlawan-Tech Parabot制冷有限公司

Pahlawan-Tech Grup,Diadegkeun Di深圳,Pupinsi Guangdong Di 2010.Pahlawan-Tech Grup Co.,Ltd. Dimimitian Salaku Parosahaan Dagang Pikeun Parabot制冷KomérsialSartaIndustri Jeung Bagian Di ...
langkung>

Naha Milih Urang.

  • Pangalaman.

    15-Taun KualifikasiProdusénChillerIndustri
  • 格纳乐乐

    05-2000吨Rendang Kapasitas冷却
  • Pangalaman.

    Taya Salempang Ngeunaan Ngagantian Dina 10 Vears
  • Pasar.

    Éksporka78 Nagara,Pangalaman Lega Dina Rupa Aplikasi Industri
  • PROFÉSIONAL

    SISTEM Manajemen Perusahaan Lengkep,KaryawanMéjaSareng Kualitas Stabil
  • 比萨不舒服

    Jasa OEM ODM DITAWARKEUN

aplikasi.

Produk.runtuyan.

langkung>

kakuatan Urang.

荣誉郑塞温

Pangrojong Sareng JasaTéknisBurofésional,OgéétikaFulésionalAnuSaé,Teras Nyumponan Kabutuhan“Anjeun”Anu Ningkat!
langkung>

乌兰Palayanan.

langkung>

乌兰Palayanan.

langkung>
  • Taun Itungan.
    蒂娜冷却器

    Skenario Pamakean Runtuyan Produk,参数,宾列尼卡斯,DéskripsiTéksSkénarioPamakeanruntuyan Produk,参数,Spésifikasi,DéskripsiTéks
  • Awétsarta alus teuing
    金牛鸡

    Skenario Pamakean Runtuyan Produk,参数,宾列尼卡斯,DéskripsiTéksSkénarioPamakeanruntuyan Produk,参数,Spésifikasi,DéskripsiTéks
  • Jasa Teknis.
    (Pisan)甘阳

    Skenario Pamakean Runtuyan Produk,参数,宾列尼卡斯,DéskripsiTéksSkénarioPamakeanruntuyan Produk,参数,Spésifikasi,DéskripsiTéks
  • Buka Jeung Basajan.
    Téhnologi

    Skenario Pamakean Runtuyan Produk,参数,宾列尼卡斯,DéskripsiTéksSkénarioPamakeanruntuyan Produk,参数,Spésifikasi,DéskripsiTéks

瓦塔兰树

Baidu
map