aplikacionet.

冷水机组应用行业

Çfarëlloj工业aplikoninftohësit?

Ftohja DHE ftohjaËujit nevojitet pothuajse NE TE gjitha fushatËindustrisë.FtohësitHERO-乐动体育赛事TECH简veçanërishtTEpërshtatshëm每industrinëētekstilit,përpunimitTE ushqimit,plastikës,farmaceutikës,pijeve,inxhinierisë,qelqit,lazerit DHEelektronikësNE aplikimetèmëposhtme:

Përtëpərmirësuarciləsinëeartikullittìpərfunduardhepərtërriturproduktivitetin:

Ftohja E Produktit:Plastikō,Gomù,矿床,ÇelikDhe产量Tëngjashme,Produkte Ushqimore,Bojīra,Gazra。

Përtërritursigurinōdhe kontrollin:

ftohja e procesit:ajri,tymrat e djegies,tretësit,sipërfaqete kontaktit,sipërfaqetepun‖s。

PërTëParandaluarMbinxehjen,Konsumimin Dhe Humbjen E Prodhimit DhePërTërritursigurinëeOperatorit:Ftehja EMakinës:Direkt Ose Indirekt(康威尔IHeferingaturësSëVajitFtohës)。

Ftohja e Ambientit:DhomaTìFtoHta,Kondicioner,Panele Elektrike,Tunele Ftohjeje。

Tharja(nìkombinimmeftohəspas)të:ajrittùkompresuar,teknikōdhe biogazeve,ajrittōkontrollit,

Produkte Kimike / Farmaceutike,Ngjyra。

aplikimetōtjera:kontrolli ihempersatur�ssìbanjove,furrave,reaktorëvekimikō,aplikime speciale。

Pajisjet e DetajuaraTëaplikuara:
SISTemet E Printimit.
sistemet e veshjes.
përpunimi我plastikōskimikedhe farmaceutike
ekstruderat
veshje me plazma.
imazhemjekësore.
Sistemet e MbushjesSìshisheveTëIndustisëUSHQIMOREDHE PIGEVE
Prodhimi i Verjis.
Produktet equmështit.
Mjeteprerëse.
Makinat e Kontrollit Numerik Boshtet
Makina Saldimi.
vaj hidraulikftohës.
veshje metalike.
生物畏雷
Trajtimi i ajrittōkompresuarteknikëee gazeve-ftohjes teknologjike lazer
sistemet uv.

Baidu
map