FTOHës工业英雄技术乐动体育赛事

 • IMG_20190521_094950

  ld乐动官网

  KapacitetiFTOHëSNGA 0.5吨DERI NING 100 TON

  3H 380V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresor Sanyo / Danfoss / Copeland / Bitzer

  GAMA EMECHINETURëSSëUJIT:-35c derinë35c

  stabiliteti我的温度:+/- 1c derinë2c

  Gjendje浦那温度e Ambientit:-25c deri 45c

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C / R410A SI标准,

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontroles i mikrokompjuterit.

  Kontensator浴缸Bakri Me Finale Prej alimi,Dizajn Deep V,我喜欢我ajūr

  zhurmëeulət,instalim dhe funksionim ileht¶

  Koha EShkurtëreDorëzimit:

  0,5HP DeriNë30HPnëstok

  40 kf derinë50 kf brenda 15ditëve

  60 kf derinë100kfbrenda 25ditëve

  dizajn我personalizuar iftohësit

  shìrbimioem.

 • ld乐动体育

  KapacitetiFTOHëSNGA 3吨德尼尔100吨

  3H 380V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresor Sanyo / Danfoss / Copeland / Bitzer

  GAMA E MECHINETURINGS S HOURE:-35C DERI N 3 35C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  gjendja epun‖s:-25c deri 45c stumentatura e Abanientit

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C SI标准,R410A DHE R134APëROpsion

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontroles i mikrokompjuterit.

  Kondensator IGuaskësdhe tubave me efikasitettëlartə

  Koha EShkurtëreDorëzimit:

  3HP DeriNë30HPBrenda Stok

  40 kf derinë100kfbrenda 25ditëve

  dizajn我personalizuar iftohësit

  shìrbimioem.

 • ld乐动

  KapacitetiFtohësnga30吨德尔尼500吨

  3HP 380-415V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresor Me Vida Hanbell / Bitzer

  守卫里I Kapacitetit Me 3/4 Faza:33%-66%-100%;25%-50%-75%-100%

  GAMA E MECHINATURINGS S HITE UJIT:-30C DERI N 3 35C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  gjendja epun‖s:-25c deri 40c stumentatura e Abanientit

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C SI标准,R134APëROpsion

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontrolles西门子plc

  Paneli I FunksionimitTëekranitMe Prekje Weinview

  Kontensator浴缸Bakri Me Finale Prej alimi,Dizajn Deep V,我喜欢我ajūr

  zhurmëeulət,instalim dhe funksionim ilehtō,喷射ëegjatëshìrbimi

  Koha EShkurtëreDorëzimit:

  0,5HP DeriNë30HPBrenda Stok;

  40 kf derinë50 kf brenda 15ditëve

  60 kf derinë100kfbrenda 25ditëve

  dizajn我personalizuar iftohësit

  shìrbimioem.

 • ftohəsmevidëtëftohur我ujō

  KapacitetiFtohësnga 30吨në1000吨

  3HP 380-415V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresor Me Vida Hanbell / Bitzer

  守卫里I Kapacitetit Me 3/4 Faza:33%-66%-100%;25%-50%-75%-100%

  GAMA E MECHINATURINGS S HITE UJIT:-30C DERI N 3 35C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  gjendja epun‖s:-25c deri 40c stumentatura e Abanientit

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C SI标准,R134APëROpsion

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontrolles西门子plc

  Paneli I FunksionimitTëekranitMe Prekje Weinview

  aavullues / konyensator:predha dhe tubi me efikasitettëlartə

  zhurmëeulət,instalim dhe funksionim ilehtō,喷射ëegjatëshìrbimi

  Koha EShkurtëreDorëzimit:

  0,5HP DeriNë30HPnëstok

  40 kf derinë50 kf brenda 15ditëve

  60 kf derinë100kfbrenda 25ditëve

  dizajn我personalizuar iftohësit

  shìrbimioem.

 • ld乐动官网

  温度vendosur:-35c derinì5c

  3H 380V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresorë三洋/丹佛斯/宾夕法尼亚州/ Bitzer / HanbellPărOpsion

  GAMA E MECHINETURINGS S HIANTINTTëPUNGS:-25C DERI N 1 40C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C / R404A / R410A / R134APëROpsionin

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontroles i mikrokompjuterit.

  kontrollesi plc i西门子

  Kontensator浴缸Bakri Me Finale Prej alimi,Dizajn Deep V,我喜欢我ajūr

  zhurmëeulət,instalim dhe funksionim ileht¶

  ofrohetshìrbimioem&ODM

 • ld乐动体育

  温度vendosur:-35c derinì5c

  3H 380V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresorë三洋/丹佛斯/宾夕法尼亚州/ Bitzer / HanbellPărOpsion

  GAMA E MECHINATURINGS S HIANVIENTTTINGSPOURS:-25C DERINë45C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C / R404A / R410A / R134APëROpsionin

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontroles i mikrokompjuterit.

  kontrollesi plc i西门子

  Kondensator IGuaskësdhe tubave me efikasitettëlartə

  ofrohetshìrbimioem&ODM

 • ftohësmeajərrezistent ndajshpërthimit--- 3吨德尼尔500吨FTOHëSMeUjëRezistentNDAJShpërthimit--- 3吨德尼昂1000吨

  3HP 380-415V / 50Hz,220V / 380V / 440V 60HzPëROpsionin

  Kompresorë三洋/丹佛斯/宾夕法尼亚州/ Bitzer / HanbellPărOpsion

  守卫里I Kapacitetit Me 3/4 Faza:33%-66%-100%;25%-50%-75%-100%

  GAMA E MECHINATURINGS S HITE UJIT:-30C DERI N 3 35C

  Stabiliteti iHeferingatur‖s:+/- 1c derinë2c

  gjendja epun‖s:-25c deri 40c stumentatura e Abanientit

  KomponentëtElektrikëTëSchneider

  R22 / R407C / R404A / R410A / R134APëROpsionin

  pjesëftohëseemerson / danfoss

  kontroluesi i mikrokompjuterit.

  kontrolles西门子plcpërftohəstëitemevidë

  Paneli I CuskionimitTëekranitme prekje weinviewpërftohësinmevida

  Kontensator浴缸Bakri Me Finale Prej alimi,Dizajn Deep V,我喜欢我ajūr

  Kondensator IGuaskësdhe tubittìftohur我ujī

  zhurmëeulət,instalim dhe funksionim ilehtō,喷射ëegjatëshìrbimi

  jepet dizajn我personalizuar iftohësit

 • ftohësmevidëtëpərmbytur

  GAMA E MECHINATURINSSSëFORMIPIT MEUJë:5C DERI 20C

  Furnizimi Me Energji Elektrike:380V 50Hz 3PH; 220V / 380V / 440V / 460V 60HzPërOpsion

  KapacitetiFTOHës:100吨në1000吨

  kompresorëtëtipit mevid‖

  avulluesi:aavullues ipërmbytur我efikasitettëlartë

  Kondensator IGuaskësdhe doubit

  kontrollesi plc i西门子

  efikasitet我leartë:20%më我lartëseftohōsimevidë我ftohje meujō

  aplikacion:

 • njësitëeftohësittëkondensatoritavullues

  Furnizimi Me Energji Elektrike:380V 50Hz 3PH; 220V / 380V / 440V / 460V 60HzPërOpsion

  KapacitetiFTOHës:60吨në1000吨

  kompresorëtëtipitvidhos Ose Rrotullues

  avullues meguaskōdhe tub

  Kondensator aavullues.

  呼吸机BoshtorPërKonyensator

  kursimi iEnergjis¶:kursimiienergjisësesa uji i ftohur我kullënnormaleftohəsedheftohësimevidëme ftohje meajər

  efikasitet ilartë:krahasuar我ftohësinmevidëme ftohje meajër,警察 - 我我是ftohësit我kondensator aavulluesështəshumëmëihësse ai我是ftohësitnatyral me ftohje meajūr

 • Ftohëspërngrohje dhe ftohje

  7C-35CUJëiftohtë

  35C-90CUJëTënxehtë

  Kompresor Rrotullues Hermetik.

  R407C R410A R134A R22PëROPSION

  Fuqia E NgrohjesPërOpsionin:6kw 9kw 12kw 18kw 24kw

 • FTOHëS离心磁石PA VAJ

  njësitëftohura meujë

  APLIKIMI:Kondicioner QENDROR OSEPërpunim工业

  Furnizimi Me Energji Elektrike:380V 50Hz 3PH

  KapacitetiFTOHës:60吨N 1 1800吨

  Kompresor离心者Me Levitacion Magnetip

  aavullues ipërmbytur.

  efikasitet我pampshtur:60%më我lartë我kompresorët我rrotull dhemevid‖

  操作jashtëzakonisht我heshtur

  rrymaeulëtenxitimit

 • ftohës我梯子

  0,2吨德尼克15吨

  Kompresor Hermetik Rotary Os Scroll

  R407C R410A R134A R22PëROPSION

  avulluesi:ss板ose ss tank me spirale ss

  R407C R410A R134A R22PëROPSION

Baidu
map