Si China Ftohësi me vidë me ftohje me ajër Prodhuesi dhe Furnizuesi |Hero-Tech

FTOHës.i tipit vidë me ftohje me ajër

Air-cooled Screw Type chiller Featured Image
 • Air-cooled Screw Type chiller
 • Air-cooled Screw Type chiller
 • Air-cooled Screw Type chiller
 • Air-cooled Screw Type chiller
 • Air-cooled Screw Type chiller
 • Air-cooled Screw Type chiller

Përshkrim i shkurtër:

Prezantimi i produktit ftohësi industrial i serisë HTS-A përdoret kryesisht në industrinë e plastikës dhe gomës;Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën e formimit dhe të shkurtojë ciklin e formimit, të rrisë cilësinë e produktit dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.Ato përdoren gjithashtu gjerësisht në punimin e metaleve, Mekanike dhe Inxhinierike, Kimike dhe Farmaceutike, Ushqim dhe Pije, Lazer, industrinë Elektronike, Tekstile, Elektroplate, Testimin e gjysmëpërçuesve, Rrjetin e Ujit, Veshjen me vakum, Ndërtim...


Detajet E Produktit.

Parametrat e produktit

paketimin dhe transportin

certifikatȱ

faq

Prezantimi i produktit

FTOHës.i industrial i serisë HTS-A përdoret kryesisht në industrinë e plastikës dhe gomës;Mund të kontrollojë me saktësi temperaturën e formimit dhe të shkurtojë ciklin e formimit, të rrisë cilësinë e produktit dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.Ato përdoren gjithashtu gjerësisht në punimin e metaleve, Mekanike dhe Inxhinierike, Kimike dhe Farmaceutike, Ushqim dhe Pije, Lazer, industrinë Elektronike, Tekstile, Elektroplate, Testimin e gjysmëpërçuesve, Avion uji, Veshje me vakum, Ndërtim dhe Ushtarak.

Jo të gjithë chillerët janë krijuar të barabartë.Për ftohje efikase dhe performancë afatgjatë, mund të mbështeteniHERO-TEKe produkteve ftohëse për të gjitha nevojat tuaja ftohëse.

乐动体育赛事英雄科技GjithmonëPrezantonShërbimine Kualifikuar,MëTëmirëdhetùbazuarnìzgjidhje。

Aplikacion

Ftohje e besueshme,e gjithanshme,me efikasitettùLartë。

每nje Ftoh乐动体育赛事esit HERO-TECH japin vlere shumellojshmëri të gjerë aplikimesh me opsione të përmirësuara të efikasitetit të energjisë.
Ftohje industriale në shkallë të mesme dhe të madhe
Sistemi QEdror I Kondicionimit
Dhomë e ftohtë, dhomë termostatike

Karakteristikat e projektimit
Kompresor i markës së njohur
njësiamiraton kompresorinmevidëgjysmëhermetiketōmarkësbitzer oss tajvan hanbell.profilimëii fundit我rotoritmevidë5 deri n-6 iguarm me efikasitettëshkëlqyeshëm。
Kontroll i rregullueshëm i kapacitetit të pafund ose me shkallë të ngushtë, përmban funksionim efikas të energjisë, të qëndrueshëm dhe të qetë.
procesimëii avancuar我专家资格我prodhimit mesaktësimətëlartə。
Monitorim Dhe Mbrojtje ePlotëInteligjente E Octoduar DukePërfshirëCurniminEClementaturësSëMotiTit Termiks,Monitorimin e SekuenceSsSìfazave,Mbylljen E Rivendosjes手册,Sensorin EMevertiantur‖sS Hive VajitssSëVajits。
Gama e gjerë e ftohësit për opsion, duke përfshirë R134A, R407c dhe R22 (R404A, R507c sipas kërkesës).
Sistemi i Kontrollit të Mikroprogramimit
Kontroll i centralizuar PLC industrial i kombinuar me sistemin e kontrollit të kapacitetit të kompresorit, monitor saktësisht.
Mbrojtje e integruar për temperaturë të ulët, presion të lartë/të ulët, kundër ngrirjes, mungesë faze, antifazë, mbingarkesë, motor mbi temperaturën, diferencial vaji, ndërprerës rrjedhjeje, vonesë e ndezjes.
Gjuha Opsionale E Fucksionimit,Drejtimi IMenysë,Gjendja E FucksionimitTënjīsisë​​,elehtëpərt'u rregulluar。
Instalim i lehtë, funksionim i besueshëm
Nisja Me HapaTīngushtë,Minimizoni ndikiminNëEnergjinëelektrike。
VRAPIM IQëndrueshëmdhe i sigurt,dridhjetùulët,我lehtëpərinstalim。
Struktura kompakte, më pak kërkesa për hapësirë dhe peshë e lehtë, e lehtë për transport dhe instalim.
plotȱsishti lidhur,我Inspektuar dhe i testuar paradoržzimit,duke kursyerkohëndhekoston e Instalimit。

· Kondensator i tipit fin alumini në formë W, duke siguruar një zonë adekuate të shkëmbimit të nxehtësisë brenda madhësisë më të vogël të njësisë
·aavullues me efikasitettëlartëme tub bakri me fijetōbrendshme。
· Ventilator boshtor me vëllim të madh ajri me tehe metalike.Motori i ndarë nga mbulesa e rrjetës, i fiksuar në portën e shkarkimit nga metali
· Kontroll PLC i Siemens, ndërfaqe me ekran LCD me prekje.
·Dizajni标准I NgarkuarPërOpsionin R22,CFC PA页面R407C,R410A,R404A,R134A。
·380V-415V/50Hz 3pH për dizajn standard.Dizajn i ndryshëm sipas kërkesës së klientit.

Shërbim gjithëpërfshirës

-ekipi procesional:Ekipi Inxhinierik MePărvojë米斯帕里15vjeçarenëftohjeIndustriale,Ekip Shitjesh MePřrvojëMesatare 7 vjet,EkipShìrbimiMePërvojýMesatare10 VJet。

-Zgjidhja e personalizuar e furnizuar gjithmonë sipas kërkesave.

-Kontrolli i cilësisë me 3 hapa: kontrolli i cilësisë hyrëse, kontrolli i cilësisë së procesit, kontrolli i cilësisë dalëse.

-12 muaj garancipërtëgjitha produktet.brendagarancisō,çdo问题i shkaktuar nga defektetìvetëftohësit,shërbimiofrohet derinùzgjidhjene有问题。

HTS-A75丅

Pesë avantazhet e HERO-TECH

•Forca e markës: Ne jemi furnizuesi profesional dhe kryesor i ftohësit industrial me 20 vjet përvojë.

•Udhëzim Profesional: Teknik profesional dhe me përvojë dhe shërbim i ekipit të shitjeve në tregun e huaj, duke ofruar zgjidhje profesionale sipas kërkesave.

•Dorëzimiii shpejtë:Çillerme ftohje meajər1 / 2hp derinī50hpnəmagazinëpərdorëzimtəmenjëhershëm。

•stafi iqëndrueshëm:stafiiqëndrueshëmmundtōsigurojëproduktivitettëndrueshëmdhe meciləsitëlartë.përtësiguruarshìrbimmecilësitëlartëdhembështetjeefikase pas shitjes。

•Shërbimi i artë: Përgjigja e thirrjes së shërbimit brenda 1 ore, zgjidhja e ofruar brenda 4 orëve dhe ekipi i tij i instalimit dhe mirëmbajtjes jashtë shtetit.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Modeli(HTS - ***)

  4.0 A

  5.0 A

  60 A.

  75A

  85A

  100A

  120A

  150 A.

  Kapaciteti nominal ftohës

  7℃

  kcal / h.

  96148.

  126248

  13.5.6.22

  181460.

  213796

  251464

  294550

  3.73842

  kw.

  111.8

  14.6..8

  157.7

  211.0

  248.6

  292.4

  3.4.2.5

  434.7

  12 ℃

  kcal / h.

  115412

  151532

  162798

  217752

  256624

  3.01860

  353460.

  4.4.8.748

  kw.

  134.2

  176.2

  18.9.3

  253.2

  298.4

  3.5.1.0

  411.0

  5.21.8

  富士斯休闲

  kw.

  3.6..1

  44.3

  51.2

  6.7

  76.3.

  88.3

  105.5

  13.1.6

  Burimi i energjisë

  3PH 380V〜415V 50Hz / 60Hz

  FTOHës. lloji

  R22

  Ngarkimi.

  公斤

  28

  3.5.

  4.2

  5.2

  6.0

  70

  8.4.

  105

  Kontrolli

  valvula e zgjerimit termostatik

  Kompresor lloji

  Vidë gjysmë hermermetike

  pushtetin

  kw.

  33.7

  41.9

  4.6..4

  6.0.6

  6.9.9

  8.0.3

  95.9

  118..8

  modaliteti我是fillimit.

  y-△

  Kontrolli i kapacitetit

  1

  0-25-50-75-100

  Avullues lloji

  贝壳DHE浴缸(SHKëMBYESIINXEHTëSISëME PLLAKA SS)

  vëllimi我ujittùftohtë

  m³/h

  18.

  23.6

  25.7

  3.4..4

  40.5

  4.6..4

  5.5.

  6.9.5

  rëniae prestionittìujit

  kPa

  3.2

  3.5.

  3.8.

  4.2

  4.5.

  4.3.

  43.3.

  4.1

  Lidhja e tubit

  in

  3.

  3.

  3.

  3.

  3.

  4.

  4.

  5.

  Kontensator. lloji

  浴缸bakritù提示我ftohje meajër我果断tëlartə

  Tifoz lloji

  呼吸机Boshtor Me VolumTëMadh DheZhurmëTëulët

  Fuqia

  kw.

  0.6*4

  0.6*4

  0.8*6

  0,8*8

  0,8*8

  0,8 * 10.

  0,8 * 12.

  0,8 * 16.

  Vëllimi i ajrit

  m³/h

  40000

  5.0000

  6.0000

  8.0000

  90000

  100000

  116.000

  135000

  Pajisjet esigurisë.

  MbrojtjaËbrendshmeëkompresorit,mbrojtja牙rryma,mbrojtja牙presioni我lartë/ Iulët,mbrojtja牙温度,mbrojtja牙shpejtësiaërrjedhës,mbrojtjaÈmungesësSEsekuencës/fazës,mbrojtjeÈftohësitNE NIVEL TEulët,mbrojtje昆德ngrirjes,mbrojtjenga mbinxehja e shkarkimit

  维度 Gjatësia

  mm

  2180.

  2350.

  2650

  3310.

  3470.

  4.090

  4870.

  6.4.5.0

  Gjerësia.

  mm

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  Lartësia.

  mm

  2050.

  2050.

  2050.

  2243

  2243

  2243

  2243

  2243

  Pesha neto

  公斤

  13.00

  16.00

  1900

  2350.

  2550.

  2800

  2950

  3200

  Pesha e vrapimit

  公斤

  14.5.0

  1750

  2100

  2550.

  2800

  3.050

  3250.

  3.5.00

  Specifikimet e mësipërme janë sipas kushteve të mëposhtme të projektimit:

  1. Clementatura e Hyrjes / DaljesSìujitTëFtoHtë12℃/ 7%)
  2. Temperatura e hyrjes/daljes së ajrit të ftohjes 30%/38%

  ModeliMë我Madh SE HTS-170ADëShtëdizajn模块化。

  NeRezervojmëTëREJTëNPëRTëModifikuar Digetikimet Pa NjoftimTëstejshëm。

  Modeli(HTS - ***)

  8.0 pas Krishtit

  100 pas Krishtit

  120 pas Krishtit

  150 PAS Krishtit.

  170 PAS Krishtit.

  200 pas Krishtit

  240 PAS Krishtit.

  3.00 pas Krishtit

  Kapaciteti nominal ftohës

  7℃

  kcal / h.

  192296.

  252496

  271244

  3.6.2920

  4.27592

  5.02928

  5.8.9100

  747684

  kw.

  223.6

  293.6

  3.15..4

  422.0

  497.2

  584.8

  6.8.5..0

  8.6.9.4

  12 ℃

  kcal / h.

  230824

  303064

  325596.

  435504.

  513248

  6.03720

  706920

  8.97496

  kw.

  268.4

  352.4

  3.78.6

  5.06.4

  596.8.

  702.0

  8.22.0

  1043.6

  富士斯休闲

  kw.

  73.8

  93.4

  102.4

  134.0

  15.2.6

  176.6

  211.0

  263.2

  Burimi i energjisë

  3PH 380V〜415V 50Hz / 60Hz

  FTOHës. lloji

  R22

  Ngarkimi.

  公斤

  28*2

  3.5.*2

  42 * 2

  52 * 2

  6.0*2

  70*2

  84 * 2

  105*2

  Kontrolli

  valvula e zgjerimit termostatik

  Kompresor lloji

  Vidë gjysmë hermermetike

  pushtetin

  kw.

  3.3.,7*2

  41,9 * 2

  46.4 * 2

  60,6 * 2

  6.9,9*2

  8.0.3*2

  95,9 * 2

  118.8 * 2

  modaliteti我是fillimit.

  y-△

  Kontrolli i kapacitetit

  1

  0-25-50-75-100

  Avullues lloji

  贝壳DHE浴缸(SHKëMBYESIINXEHTëSISëME PLLAKA SS)

  vëllimi我ujittùftohtë

  m³/h

  3.5..6

  4.6..8

  5.0.8

  6.8.

  8.0

  92.8

  110.6

  13.9

  rëniae prestionittìujit

  kPa

  4.5.

  4.3.

  4.3.

  4.1

  4.2

  4.5.

  4.2

  4.6.

  Lidhja e tubit

  in

  3.

  4.

  4.

  5.

  6.

  6.

  8.

  8.

  Kontensator. lloji

  浴缸bakritù提示我ftohje meajër我果断tëlartə

  Tifoz lloji

  呼吸机Boshtor Me VolumTëMadh DheZhurmëTëulët

  Fuqia

  kw.

  0,8*8

  0,8 * 12.

  0,8 * 12.

  0,8 * 16.

  0,8 * 16.

  0,8 * 20

  0,8 * 24.

  0,8 * 32.

  Vëllimi i ajrit

  m³/h

  8.0000

  1000000

  116.000

  135000

  16.5.000

  200000

  236000

  276000

  Pajisjet esigurisë.

  MbrojtjaËbrendshmeëkompresorit,mbrojtja牙rryma,mbrojtja牙presioni我lartë/ Iulët,mbrojtja牙温度,mbrojtja牙shpejtësiaërrjedhës,mbrojtjaÈmungesësSEsekuencës/fazës,mbrojtjeÈftohësitNE NIVEL TEulët,mbrojtje昆德ngrirjes,mbrojtjenga mbinxehja e shkarkimit

  维度 Gjatësia

  mm

  3310.

  4570.

  4870.

  6.4.5.0

  3470.*2

  4090 * 2

  5.6.5.0*2

  6.4.5.0*2

  Gjerësia.

  mm

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00

  18.00*2

  18.00*2

  18.00*2

  18.00*2

  Lartësia.

  mm

  2243

  2243

  2243

  2243

  2243*2

  2243*2

  2243*2

  2243*2

  Pesha neto

  公斤

  2500

  2950

  3350.

  4100.

  4350.

  4750.

  5200.

  5700.

  Pesha e vrapimit

  公斤

  2800

  3250.

  3.750

  4500

  4850.

  5.250

  5.8.00

  6300.

  Specifikimet e mësipërme janë sipas kushteve të mëposhtme të projektimit:

  1. Clementatura e Hyrjes / DaljesSìujitTëFtoHtë12℃/ 7%)
  2. Temperatura e hyrjes/daljes së ajrit të ftohjes 30%/38%

  ModeliMë我Madh SE HTS-170ADëShtëdizajn模块化。

  NeRezervojmëTëREJTëNPëRTëModifikuar Digetikimet Pa NjoftimTëstejshëm。

  包装装运

  certificate

  P1: A mund të na ndihmoni të rekomandojmë modelin për projektin tonë?
  A1:PO,NE KEMI INXHINIERPërTëkontrolluar detajet dhepërtëzgjedhurmodelin e duhurpëru.bazuarnìsavijon:
  1)KapacitetiFtohës;
  2)NëseNuke Dini,Mund t'i of ontronimakinëssuajshpejtësinëerrjedhës,secuitaturënbrendadhejashtënga pjesa juaj epërdorimit;
  3.) Temperatura e mjedisit;
  4.) Lloji i ftohësit, R22, R407c ose të tjera, pls sqaroni;
  5.) Tensioni;
  6)Industria E APLIKACIONEVE;
  7) Kërkesat për rrjedhën dhe presionin e pompës;
  8.) Çdo kërkesë tjetër e veçantë.

  Q2:如果助教siguroni produktin tuaj我cilesi te米尔ë?
  A2: Të gjitha produktet tona me certifikatë CE dhe kompania jonë përputhen rreptësisht me sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO900.Ne përdorim aksesorët e markave të famshme në mbarë botën, si kompresorët DANFOSS, COPELAND, SANYO, BITZER, HANBELL, komponentët elektrikë Schneider, komponentët ftohës DANFOSS/EMERSON.
  Njësitë do të testohen plotësisht përpara paketimit dhe paketimi do të kontrollohet me kujdes.

  Q3:Cilaështëgarancia?
  A3: 1 vit garanci për të gjitha pjesët;Gjithë jetën pa punë!

  Q4: A jeni prodhues?
  A4: Po, ne kemi më shumë se 23 vjet në biznesin e ftohjes industriale.Fabrika jonë e vendosur në Shenzhen;Mirë se vini të na vizitoni në çdo kohë.Gjithashtu keni patentë për dizajnin e ftohësve.

  P5:Si MundTëBëJNJëPOROSI?
  a5:nadërgonikërkesȱnme电子邮件:sales@szhero-te乐动体育赛事ch.com,na telefononidrejtpërdrejtme numrin cel +86 15920056387。

 • PRODUKTET LIDHUR

   Baidu
   map